TALLER DE FOTOGRAFIA EN FAMÍLIA "Quadern de reptes fotogràfics"


Biblioteca Districte 3. Carrer del Germà Joaquim, 66, 08223 Terrassa

Dissabtes 19 de novembre i 3 de desembre, de 10 h a 13 h

Ei, vosaltres, sí, sí, vosaltres que teniu canalla amb ganes d’explorar el món i mostrar-lo amb els seus propis ulls. Estigueu ben atents, perquè en aquest taller els vostres fills i filles aprendran a ensenyar-nos el món a través de la fotografia.
I ara et parlem a tu, que sempre has vist el món a través de la gent gran, d’allò que diuen que és important, però que et sembla avorrit. Poder ja és hora d’ensenyar-los que tu també tens capacitat creadora. Així que si tens més de 5 anys, ganes de fer fotos i passar-t’ho bé, porta els teus pares a aquest taller i ensenya’ls que tu també tens molt a dir, o millor dit, a mostrar.
Farem el taller en dues sessions al matí, els dies 19 de novembre i 3 de desembre.
El primer dia resoldrem una sèrie de reptes fotogràfics en un espai urbà cèntric de Terrassa. Com ja sabeu, el món que ens envolta està ple de coses interessants que haurem de descobrir i fotografiar d’una manera única i original, és a dir, a la teva manera.
Durant la segona sessió compartirem les nostres fotos amb els companys i companyes i farem una exposició col·lectiva al carrer, per tal que Terrassa s’enriqueixi amb la mirada dels infants.
Ah! I és gratuït!! Corre, que vola!

Noe Durán

Fotògrafa nascuda a Terrassa, cursa els seus estudis de fotografia a l’escola Fotoespai B.C.I de Barcelona, però la seva relació amb el medi fotogràfic neix molt aviat ja que s’interessa per la fotografia des de ben petita en descobrir la càmera de fotos com a potent mitjà d’expressió. Jugant amb la càmera  se n’adona de la fascinant possibilitat d’alterar la realitat  fins a crear imatges que poden expressar sense paraules la seva pròpia manera de veure i sentir el món. Ha treballat impartint tallers i cursos de fotografia a joves i adults, i en projectes d’art i educació a les escoles, proposant la fotografia a la infància com un llenguatge, una potent eina d’autoconeixement i un diàleg amb el món.