Miquel Llonch

«BLEU»

Espai La Cúpula, Amics de les Arts i Joventuts Musicals

del 4 al 29 d'octubre de 2021

de dilluns a divendres, de 17:00 a 20:00 h.

«BLEU»

L’any passat, amb motiu d’un taller fotogràfic en el qual vaig participar, vaig descobrir la regió francesa d’Indre, una zona sobretot rural vestida de camps de gira-sols, alguns rius i petites poblacions medievals. «Bleu» és un treball en procés format per retrats de gent amb qui m’he trobat en espais naturals de lleure a prop de rius i llacs, i de paisatges d’aquesta zona.

La relació que els humans hem tingut i seguim tenint amb aquests espais és d’una naturalitat i senzillesa extraordinària. Aquest treball és un petit homenatge al valor d’aquests llocs i un crit a la necessitat que tenen de ser estimats.

Aquest treball de Miquel Llonch formarà part dels projectes expositius i d’edició que el Laboratori Creatiu del Grup de Literatura d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, conjuntament amb Taller Fotogràfic, porta a terme amb artistes d’art gràfic i visual, considerant la seva relació amb la creació literària. 

Exposició i publicació de la Carpeta Gràfica «Bleu». Aquesta carpeta inclou un treball poètic i inèdit de Jordi Badiella. 

Miquel Llonch, Terrassa, 1963

Va estudiar fotografia a l’Institut d’estudis Fotogràfics de Catalunya i des de l’any 1995 treballa com a fotògraf independent. En els seus treballs personals Llonch tracta sobretot temes de proximitat, l’any 2012  ja va publicar el llibre «Pels camps d’or» que són una sèrie de paisatges i retrats nocturns fets als entorns de la ciutat de Terrassa. 

La seva obra fou seleccionada per l’exposició de «Un cierto panorama» a la sala Canal de Isabel II de la comunitat de Madrid que era una proposta de mostrar les principals línies de treball de la fotografia d’autor espanyola a l’any 2017. També ha exposat en diverses galeries del país i de Portugal.

LOGOS-BLEU-1