Cròniques de curta distància

Mingo Venero i Mireia Comas

Amics de les Arts i Joventuts Musicals

7 de novembre de 2021 a les 11:00h

Estem acostumats a fotografiar i veure la pobresa de països allunyats, considerats del tercer món, però que passa quan volem fotografiar i documentar la pobresa al nostre país, als nostres barris?

En Mingo, a través del seu treball  fara una comparació de la diferent manera de tractar el tema de la pobresa, fent-ho aqui o en un altre país.

La Mireia, també ens presentarà el seu darrer treball sobre un grup de joves migrants en situació irregular que viuen a Terrassa i les dificultats que s’ha trobat a l’hora de denunciar un tema tan proper.

Mingo Venero, fotògraf documental nascut a Cantàbria compromès amb els drets humans i la justícia social. El seu treball documental se centra en les desigualtats socials, les migracions i els drets de la infància, donant visibilitat i veu a les persones mes desafavorides.

Mireia Comas, és una fotògrafa documental i fotoperiodista freelance amb seu a Terrassa (Barcelona) La seva obra es centra principalment en els moviments socials del seu país i en la denúncia de les injustícies dels més vulnerables.