Fotografia Km0

Un fotògraf cada dia by Santi Olivet

 

Jaume Olivet, nascut a Terrassa el 1968. Fotògraf autodidacte. Fa molts anys que segueix i fotografia la vida cultural de Terrassa. L’any 2008 comença a col·laborar al Diari de Terrassa i l’any següent exposa el seu treball fotogràfic a l’exposició “Un any al Diari”, una selecció de fotos d’aquell primer període de col·laboració amb la publicació.

És autor de nombroses exposicions personals i col•lectives. Cal destacar la de l’any 2012 a la Nova Jazz Cava amb motiu del 31 Festival de Jazz de Terrassa, la que va fer a propòsit de la creació del Capgròs de l’Any dedicat a l’escriptor Jaume Cabré, de l’any 2013, estrenada al Centre Excursionista de Terrassa durant la Festa Major d’aquell any i que va voltar per les biblioteques de la ciutat en els mesos posteriors i l’exposició “Auques de la Fira Modernista” a l’any 2017.

Des del 2013 exposa al Cafè de l’Aula. Són fotos que van canviant al llarg de l’any, sempre d’acord amb els esdeveniments festius i culturals de la ciutat (Festa Major, Festival de Jazz, Fira Modernista i d’altres).