EMOTIVA 2020

Emotiva 20 estava programat inicialment pel mes d’abril però degut a l’emergència del Covid-19 aquest es va aplaçar al novembre. 

El festival va comptar amb la participació de més de 20 fotògrafs i fotógrafes repartits en 17 espais expositius de la ciutat del 1 al 28 de novembre. Les tipologies de les exposicions van ser diveres, des d’exposicions col·lectives, a individuals de fotografia artística, de natura, fotoperiodisme,etc.

 

Tot i la situació extraordinaria, el festival es va dur a terme adaptanse a la necessitats del moment. La inauguració es va fer on-line dirigida per la Claudia Mesa. Seguidament es va fer un debat amb reflexions sota el títol: La fotografia a Terrassa, d’ara a endavant a càrrec de Cecilia Coca, Jaume Cabús i Clàudia Borràs, així com també unes paraules de Rosa Boladeras, la regidora de cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

El festival Emotiva 20 va generar sinergies necessàries en un moment on la ciutadania tenia pocs recursos lúdics i va posar a l’abast la cultura segura. A més a més, es comptava amb la participació de resteurants i bars els quals va ser positiva la afluència de gent.

En aquesta situació les XXSS i la comunicació han sigut indispensable per promoure el treball de les artistes participants.

ESPAIS I ARTISTES

Amics de les Arts / La Cúpula - Cristina Capellades

ANC- 55 fotos per la libertat

Ateneu Candela - Marta Garcia Cardellach

Read more

Bar dels Amics de les Arts - Queralt Aloy

Café de l'Aula - Santi Olivet

Casal Civic Sant Pere - Luis Franke

Castellers de Terrassa - 55 fotos per la llibertat

Centre Excursionista de Terrassa- Vicenç Villatoro

El Galliner - Miriam Lázaro

Foto Club - Col.lectiva de socis

La Cinta - Kati Rikelme

La Revolta - Josep Tamarit

La Temerària - Col·lectiva Xafa’T

més info

La Tetera de Terrassa - Frederic Lista

Minyons de Terrassa- Gala Espín

més info

Muncunill - Joana Biarnés

Muncunill/sala 2 - Imma Cortés

PDVR (Vapor Ros) - Ramon Maroto

més info

AGRAÏMENTS

Als fotògrafs de l’emotiva 2020: Cristina, Marta, Queralt, Santi, Luís, Vicenç, Míriam, Kati, Josep, Frederic, Gala, Joana, Imma, Ramon, als membres de Fotoclub Terrassa i als fotoperiodistes de 55 fotos per la llibertat.

Al Federic de Sant Pere, Joan Font de la Tetera, Mariona del Candela, a la Pepa de la llibreria Cinta, Francesc de Fotoclub, Sam dels Amics, a l’Oriol de Minyons, al Cristóbal, Àlvar de la Temerària, l’Eli de Castellers, Oriol d’ANC, Vanesa de la Revolta, Gerard del bar dels Amics, Sílvia de PSV, la Carme de la Muncunill, a l’Imma, la Susana i la Rosa del servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

A totes i tots els que ens han ajudat.

I, sobretot, al públic, als que han gaudit, als que s’han Emocionat; perquè ells fan que aquest festival tingui sentit i sigui una realitat

AMB EL SUPORT DE :

COL·LABORA :